Élőlánc Abonyért Lokálpatrióta Egyesület
Te magad légy a változás...


 

Az Egyesület célja, tevékenysége

Az Élőlánc Abonyért Lokálpatrióta Egyesület környezet- és terméeszetvédelmi tevékenysége keretén belül elősegíti a környezet-, természet- és fogyasztóvédelmi, területfejlesztési tevékenység folytatását, az épített és a természeti környezet védelmét, környezetbarát technológiák terjesztését.

Elősegíti az ökopolitika meghonosodását Abony városában. Kapcsolatot teremt a regionális és országos civil és ökopolitikai szervezetekkel.

Részt vállal a város közösségfejelsztésében. A város élhetőbbé tételének céljából akciókat szervez, e célból támogatást gyűjt, önkénteseket keres és támogat. Együttműködik más civil szervezetekkel egyesületekkel, alapítványokkal.

Meggyőződésünk, hogy kisebb összefogással is sokat segíthetünk magunkon és szebbé értékesebbé válhat városunk.

 Járdaépítés 2008

 

 

Szeretettel várunk csaptaunkba mindenkit, aki kedvet érez, hogy részt vegyen a környezetvédelem, az ökopolitika céljainak megvalósításában és a város élhetőbbé tételében.

A csatlakozom menűpont alatt lehetőség nyílik jelentkezni segítőnek, aktivistának vagy akár tagnak is.

                            

 


Kérjük ajánlja honlapunkat ismerősének, barátjának is!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4